Tijela Općine


Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela je Ivana Fočić, dipl. iur. Obavlja poslove na temelju Ustava, Zakona te ostalih propisa kojim su ti poslovi dani u nadležnost. Općinski pročelnik odgovoran je središnjim tijelima državne uprave za obavljanje poslova prenijetih u djelokrug tijela Općine. Neposredno ispred općinskog vijeća usmjerava rad Jedinstvenog upravnog odjela, vodi brigu o općinskoj imovini, kako pokretnoj tako i prema nekretninama organizira rad u referadi, obavlja i druge poslove po nalogu načelnika.

Referent za računovodstvo i financije je Dajana Perhot. Obavlja poslove što se odnose na knjigovodstvo, likvidaturu, blagajnu, obračun plaća, te obračune materijalno-financijskog poslovanja Općine Šandrovac, priprema proračune i završne račune, obavlja i druge poslove po nalogu načelnika i pročelnika.

Administrativni referent je Sandra Sedlanić.. Organizira i koordinira rad u referadi. Poslovi administrativnog referenta obuhvaćaju: prijam akata u propisane očevidnike i vođenje propisanih očevidnika o aktima i o uredskom poslovanju, otpremu akata, poslove arhive, organiziranje i nadzor nad obavljanjem uredskih poslova, priprema materijala za sjednice općinskog vijeća, vodi zapisnike sjednica, obavlja radnje u upravnom postupku do donošenja rješenja u jednostavnijim upravnim stvarima u granicama dobivene ovlasti i rješenja vezana uz komunalne djelatnosti, obavlja i druge poslove po nalogu načelnika i pročelnika.

Referent komunalno-poljoprivredno-prometni redar Općine Šandrovac je Miroslav Osmakčić. Nadzire provođenje odluka i akata iz područja komunalnog gospodarstva, nadzire rad poslovnih subjekata koji obavljaju komunalne djelatnosti, naplaćuje mandatne globe i predlaže pokretanje prekršajnog postupka, predlaže odluke i mjere radi unapređenja života stanovnika Općine, provodi nadzor nad provođenjem agrotehničkih mjera i mjera za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina, sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu i odlukama te nad provedbom odluka o komunalnom redu vezano uz uređenje naselja i korištenje javnih zelenih površina, obavlja poslove povezane s uređenjem prometa na području Općine kao i druge poslove po nalogu načelnika i pročelnika.


Odluka o ustrojstvu i djelokrugu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Šandrovac

Pravilnik o unutarnjem redu JUO Općine Šandrovac

I. izmjene i dopune Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu

II. izmjene i dopune Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu

Odluka o radnom vremenu JUO Općine Šandrovac

Plan prijma

KONTAKT:

OPĆINA ŠANDROVAC - JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL
Adresa: Bjelovarska 6, 43227 Šandrovac

OIB: 35024150994
Matični broj: 02580551
Žiro račun: IBAN: HR3224020061856400002

Telefon: 043/874-128
Fax: 043/874-366
Email: opcina@sandrovac.hr
scroll to top